Lysinstallation, der skaber liv i rummet

Med den rette type af lysinstallation er det muligt at skabe den helt rigtige stemning i et rum. Lyset har meget at sige for, hvordan rummet opfattes, og det er en nødvendighed at justere sin lysinstallation efter det enkelte rum. Hos Lyders & Svend G. ApS kan vi hjælpe dig med at lave den perfekte lysinstallation til din bolig i Helsinge, Rødovre, Nordsjælland eller Storkøbenhavn.

Vælg den rette lysinstallation

Mange glemmer at tænke over nødvendigheden af forskellige lyskilder, når de skal indrette deres bolig. De fleste har kun for øje, hvilket design lampen skal have, men det er mindst lige så vigtigt at overveje, hvor meget eller hvor lidt lys der er behov for i rummet. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette type af lysinstallation, så der både kan skabes hyggelig stemning over spisebordet og godt læselys, når der skal læses godnathistorier for børnene.

Moderne teknologi til belysning

Når du lader os stå for din lysinstallation, kan du være sikker på, at det hele bliver lavet efter de seneste nye standarder. Takket være moderne teknologi sker der spændende ting inden for belysning. Det er nu muligt både at lave lystimere, lysdæmpere og mange andre smarte løsninger til helt almindelige hjem.

Kontakt os allerede i dag på telefon 38 33 15 52. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os via e-mail el@lyders-svend-g.dk eller i gennem vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Ønsker du et uforpligtendE tilbud?

Vi sender gerne et tilbud og vi modtager gerne spørgsmål, som har med vores arbejde som elektriker og el-installatør at gøre, og vi gør alt for at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger

​★★★★★

​"Super god service, ved hvad de gør og taler om. Kan varmt anbefales."

- Lise Hvid Bach​

★★★★★​

​"Super firma og gode professionelle fagfolk.

Kan varmt anbefales"

- Tanja Viborg

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud af 8 anmeldelser fra Facebook

​Hvad har du brug for?

Kontaktoplysninger​

Hos ​Lyders & Svend G. klarer vi alle el-installationer for private og erhverv.  

Kontakt os og få et godt råd eller uforpligtende tilbud.