​Edb-installation til både hjemmet og kontoret

Vi lever i et samfund, hvor elektronik får en større og større betydning. Det er næsten ikke til at klare sig, hvis ikke man har en stærk bredbåndsforbindelse. Hos Lyders og Svend G. A/S kan vi sørge for, at du bliver holdt opdateret med den seneste nye EDB-installation, hvis du bor i Rødovre, Helsinge eller et andet sted på Nordsjælland.

Altid det nyeste inden for edb-installation

Teknologien udvikler sig i en rivende fart. Derfor er vi også altid klar med det sidste nye inden for EDB-installation, så du altid kan få den nyeste software på markedet. Vi kan lave en skræddersyet løsning, som passer perfekt til dig og familiens behov. Har du i stedet brug for en EDB-installation til kontoret, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med dette.

Kunden i fokus

Når du skal ud og investere i en ny EDB-installation, er det godt at have en fagmand med på råd. Vi har over 137 års erfaring i vores branche, hvorfor vi er i stand til at give dig gode råd og vejledning med på vejen. Vi lytter altid til dine ønsker for den nye EDB-installation og prøver så så vidt muligt at guide dig frem til den løsning, som vil opfylde dette på bedst mulig vis.

Send os en mail på el@lyders-svend-g.dk eller ring til os på telefon 38 33 15 52 og så finder vi ud af, hvad den bedste løsning er for dig.

Ønsker du et uforpligtendE tilbud?

Vi sender gerne et tilbud og vi modtager gerne spørgsmål, som har med vores arbejde som elektriker og el-installatør at gøre, og vi gør alt for at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger

​★★★★★

​"Super god service, ved hvad de gør og taler om. Kan varmt anbefales."

- Lise Hvid Bach​

★★★★★​

​"Super firma og gode professionelle fagfolk.

Kan varmt anbefales"

- Tanja Viborg

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud af 8 anmeldelser fra Facebook

​Hvad har du brug for?

Kontaktoplysninger​

Hos ​Lyders & Svend G. klarer vi alle el-installationer for private og erhverv.  

Kontakt os og få et godt råd eller uforpligtende tilbud.