Dørtelefon for ekstra sikkerhed

Med en dørtelefon på din bolig eller dit erhverv er det nemt at opgradere sikkerheden. Vi er godt klar over, at vores kunder har forskellige behov. Derfor fører vi også alle produkter fra Videx, så der er noget at finde for enhver smag. Der findes mange forskellige typer af dørtelefoner med varierende sikkerhedsniveauer, og i vores sortiment fra Videx er der helt sikkert en passende dørtelefon til dig.

Lad os installere din nye dørtelefon

Vi kan hjælpe kunder fra hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, som for eksempel Rødovre og Helsinge, med at få installeret en dørtelefon. Vi har erfaring med opsætning af funktionelle dørtelefoner i både lejligheder, lagerbygninger og mange andre steder, så vi kan med sikkerhed også hjælpe dig med din næste dørtelefon. Du kan få en dørtelefon både med og uden video, og det er også muligt at tilføje en pinkode eller en nøglebrik, som skal bruges for at komme ind i bygningen.

Skræddersyet løsning til dine behov

Ved at vælge os til at installere din nye dørtelefon, kan du være sikker på, at vi laver det hele efter aftalen. Vi kommer meget gerne ud og ser på din bygning, inden vi påbegynder arbejdet, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov. Når først aftalen er på plads, tager det os ikke mere end et par uger, før det hele er oppe og køre.

Har du brug for et uforpligtende tilbud, så kan du altid ringe til os på telefon 38 33 15 52 eller sende os en mail på el@lyders-svend-g.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!​

Ønsker du et uforpligtendE tilbud?

Vi sender gerne et tilbud og vi modtager gerne spørgsmål, som har med vores arbejde som elektriker og el-installatør at gøre, og vi gør alt for at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger

​★★★★★

​"Super god service, ved hvad de gør og taler om. Kan varmt anbefales."

- Lise Hvid Bach​

★★★★★​

​"Super firma og gode professionelle fagfolk.

Kan varmt anbefales"

- Tanja Viborg

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud af 8 anmeldelser fra Facebook

​Hvad har du brug for?

Kontaktoplysninger​

Hos ​Lyders & Svend G. klarer vi alle el-installationer for private og erhverv.  

Kontakt os og få et godt råd eller uforpligtende tilbud.