​Edb-installation til både hjemmet og kontoret

Vi lever i et samfund, hvor elektronik får en større og større betydning. Det er næsten ikke til at klare sig, hvis ikke man har en stærk bredbåndsforbindelse. Hos Lyders og Svend G. A/S kan vi sørge for, at du bliver holdt opdateret med den seneste nye EDB-installation, hvis du bor i Rødovre, Helsinge eller et andet sted på Nordsjælland.

Altid det nyeste inden for edb-installation

Teknologien udvikler sig i en rivende fart. Derfor er vi også altid klar med det sidste nye inden for EDB-installation, så du altid kan få den nyeste software på markedet. Vi kan lave en skræddersyet løsning, som passer perfekt til dig og familiens behov. Har du i stedet brug for en EDB-installation til kontoret, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med dette.

Kunden i fokus

Når du skal ud og investere i en ny EDB-installation, er det godt at have en fagmand med på råd. Vi har over 137 års erfaring i vores branche, hvorfor vi er i stand til at give dig gode råd og vejledning med på vejen. Vi lytter altid til dine ønsker for den nye EDB-installation og prøver så så vidt muligt at guide dig frem til den løsning, som vil opfylde dette på bedst mulig vis.

Send os en mail på el@lyders-svend-g.dk eller ring til os på telefon 38 33 15 52 og så finder vi ud af, hvad den bedste løsning er for dig.

​HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Vi modtager gerne spørgsmål, som har med vores arbejde som elektriker og el-installatør at gøre, og vi gør alt for at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger

​★★★★★

​"Super god service, ved hvad de gør og taler om. Kan varmt anbefales."

- Lise Hvid Bach​

★★★★★​

​"Super firma og gode professionelle fagfolk.

Kan varmt anbefales"

- Tanja Viborg

​Hvad har du brug for?

Kom i kontakt

Hos ​Lyders & Svend G. klarer vi alle el-installationer for private og erhverv.

Kontakt os og få et godt råd eller uforpligtende tilbud.

Damhus Boulevard 63 - 2610 Rødovre​

CVR: 12816804

Telefon: 38 33 15 52

E-mail: el@lyders-svend-g.dk